Oculenti : Over Oculenti

Oculenti is specialist op het gebied van contactlenzen. Sterker nog: we richten ons nergens anders op. In dat opzicht verschillen we van de gewone opticien. Het grootste deel van onze praktijken zult u dan ook niet vinden in de winkelstraat. Omdat we naast cosmetische lenzen ook lenzen op medische indicatie aanpassen, hebben we ons gevestigd in ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Zo kunnen we nauw samenwerken met oogartsen. Maar dat betekent niet dat u alleen voor contactlenzen op medische indicatie bij ons aan het goede adres bent. Onze deur staat voor iedereen open.

De organisatie

Oculenti bracht als eerste de contactlens op de Nederlandse markt. En zoals dat gaat met pioniers kunnen we ons inmiddels experts noemen. Op dit moment hebben we 16 optometristen/contactlensspecialisten in dienst die werken in 30 praktijken verspreid over ziekenhuizen in het hele land. Daarnaast hebben we onze eigen productieafdeling waar lenzen op maat worden gemaakt. Want bij Oculenti is niets standaard. Hierdoor is het mogelijk onze klanten optimaal te helpen. Daarnaast orienteren onze optometristen/contactlensspecialisten zich continue op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Zowel op het gebied van diagnostiek, aanpastechnieken, lensmaterialen en natuurlijk lenzen.

De klant

Ieder mens is anders, ieder oog dus ook. Dat vraagt dus om een persoonlijk aanpak. En dat is nu precies onze specialiteit. Voor ieder oog de juiste lens en het beste mogelijke begeleiding en nazorg. Hierdoor is Oculenti al meer dan 65 jaar succesvol.

lees meer over de medisch specialisten van Oculenti

Oculenti: Soort lenzen

Ogen zijn er in alle soorten en maten. Dus lenzen ook. Bij Oculenti geloven we niet in standaardwerk.